Hitta Scania verkstad

Ja när man är ute och åker så är det ibland nödvändigt att få lite hjälp med bilen eller lastbilen då är det bra om man vet vart det finns en verkstad som kan hjälpa en med ens problem som kan ha dykt upp. Ja det är bra att det finns många saker som man kan göra och som gör att det blir så bra som möjligt och att det kan gå så fort som möjligt. 
Ja det är bra om man vet vart det finns några scania verkstäder lite här och där så att man vet vart man ska åka när det behövs lite hjälp.

Bra att ha det uppskrivet 

Att man hittar ett ställe som har Bilab Lastbilar så att  dom vet hur dom ska fixa och lösa problemet som eventuellt kan ha dykt upp. Ja det finns så mycket att hålla koll på om man har en bil eller last bil och det är ju inte alltid så lätt att ha kolla på det och det är ju så många som har en bil eller annat fordon som behöver lite hjälp lite då och då.
Ja jag tycker det är skönt att kunna veta vart man ska vända sig någonstans så att om man får ett problem så kan man fixa det på en gång. Så det gäller att ha ett bra ställe att gå till så att man kan få det fixat snabbt och enkelt så att man kan använda sin bil eller lastbil igen så att man slipper stå stilla.
Ja då kan det vara bra att man har några verkstäder uppskriva så att man vet vart man ska åka eller vem man ska ring om det så behövs. Ja det är ju toppen om man kan göra det och det blir så mycket bättre om man kan göra det och det är ju bra.